Östastugan erbjuder ett strandnära boende för dig som vill bada eller fiska

Östastugan för fiskare och fritid

 Fritidshus 150 meter från sandstranden, vid ingången till Färnebofjärdens Nationalpark. Perfekt för dig som njuter av naturen, fina stränder, vandringsleder, kanoting och fiske. 6 bäddar i 3 sovrum. I 2 av rummen finns våningssängar. Stort allrum i öppen planlösning med välutrustat kök. Disk- och tvättmaskin. Uteplats på stort trädäck. Parkeringsplats vid stugan. Närhet till säsongsöppen campingaffär och restaurang.

Faciliteter
  • 3 sovrum
  • Allrum med öppet kök
  • Diskmaskin/tvättmaskin
  • Wc med dusch
  • Wifi
  • Strandnära uteplats

Prislista året runt boende

Priser : 7200 kr/vecka, 1150 kr/natt. Minsta antal nätter för bokning  är två. El kostnad tillkommer under vinterhalvåret med gällande Kwh taxa. 

För företagsbokning längre period ta kontakt för offert. 

Stuga 506 740 45 Tärnsjö 

GPS 60.17.316  Longitud 16.79494

Bokningsförfrågan

Aktuellt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av vad som händer på Tega Gård och Östa fiske. Följ uppdateringar gällande fiskesäsongen, nya priser och mycket mera !

Aktivera dig på din fritid

Familjevänligt bad

Den fem kilometer långa sandstranden, lämpar sig utmärkt för solbad och upptäcktsfärder. För barnen är det en härlig beach med långgrund strand.

Laga mat utomhus

Vid stugan finns fina möjligheter att laga till din fångst. Uteplats utanför huset och grillplats i fin miljö med plats för flera personer.

Konung i skogen

Upptäck naturen och djuren. Ta en tur till Gårdsjö Älgpark och prata med älgmannen Leffe. Här finns det också café och du kan köpa glass.

Gör en utflykt

Upptäck närområdet och dess vattenområden. Färnebofjärden och strandlandkapet erbjuder en fin vandringssträcka, där såväl fiske som fågelskådning är en rolig aktivitet.

Färnebrofjärdens nationalpark

Att upptäcka i närområdet !

Nationalparken och Nedre Dalälven har unika naturvärden, inget annat område har en så stor artrikedom av både djur och fåglar. Det erbjuds fantastiska möjligheter för alla, oavsett om man vill utforska vildmarken med kanot eller tillbringa dagen på badstranden. Fler utflyktsförslag hittar du under knappen